Kleur
Maat
  • + Toon meer
  • - Toon minder

Sease

9 artikelen
Sorteren op
new
Sease Trui
Sease Trui
Lasca - wit
650,-
Sease T-shirt
Sease T-shirt
Supima Short - grijs
295,-
Sease T-shirt
Sease T-shirt
Supima Short - blauw
295,-
Sease Sweater
Sease Sweater
Half Zip Sweater - grijs
990,-
Sease Trui
Sease Trui
Vanise Dinghy - grijs
780,-
Sease Trui
Sease Trui
Lasca - blauw
650,-
Sease Trui
Sease Trui
Lasca - blauw
650,-
Sease Sweater
Sease Sweater
Half Zip Sweater - blauw
990,-
Sease Overshirt
Sease Overshirt
Felpa Generale - blauw
1.180,-
 

New Brand Men's Fashion Sease

Voor een man die moet ontsnappen uit de snel veranderende, vervuilde stad en verlichting moet vinden in de frisse berglucht of het zoute zeewater. Een essentiële garderobe om te genieten van authentieke ervaringen in volledige harmonie met de natuur. Sease is opgericht door Giacomo en Franco Loro Piana, is een premium lifestyle-merk dat elegantie combineert met prestaties. 

Italiaanse elegantie en kwaliteit 

Met het label Sease willen ze het familie-erfgoed met de gedachten gang van kwaliteit en Italiaanse elegantie voorzetten maar met een meer eigentijdse en functionele stijl. Ze vervaardigen tijdloze producten die voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden en een lange levensduur behouden. De items in de voorjaars-Zomer collectie 2024 zijn Sease knitwear, Sease overshirts en Sease polo's lange mouwen. 

Hedendaagse Garderobe

Sease vervaagt de grenzen tussen urban en activewear met een ongeëvenaard kwaliteitsniveau. Een eigentijdse herengarderobe met essentiële, functionele en veelzijdige kledingstukken gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, ontworpen voor het buitenleven en bedoeld voor de stad. 

Sease creëert waarde met respect voor de aarde

Sease spreekt tot een gemeenschap die geeft om het milieu en zich inzet voor een respectvollere consumptie. Om deze reden is het de missie van Sease om waarde te creëren met respect voor de planeet. De producten zijn ontwikkeld volgens een duurzaam protocol op het gebied van grondstoffen, supply chain-processen en gebruik van natuurlijke hulpbronnen.


 

Ben jij al op de hoogte?