Over Ben Borst

  

Ben Borst

Dé herenkledingzaak van Noordwijk

Wij zijn een familiebedrijf, opgezet door vader Ben Borst en zijn vrouw Hanneke Borst. In de loop der jaren zijn beide zoons, Bernard en Johan, in de zaak gekomen.
In 1995 opende Ben Borst zijn herenmodezaak Ben Borst Men’s Fashion in Noordwijk. Het kledingaanbod bestond voornamelijk uit kostuums, colberts en een klein deel vrijetijdskleding. Er kwam steeds meer behoefte aan vrijetijdskleding, waardoor in 1998 Ben Borst Casual Wear werd geopend.

Inmiddels hebben Bernard en Johan de werkzaamheden van Ben overgenomen. Bernard is voornamelijk in de Men's Fashion te vinden en Johan in de Casual Wear. Samen met de medewerkers, die hier inmiddels ook vele jaren werkzaam zijn, vormen wij een sterk team. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en service. Wij bieden onze klanten een gratis vermaak service en kunnen, indien gewenst, op de dag van de aankoop uw kleding laten vermaken. De online winkel is een verlengstuk van onze winkels in Noordwijk, waar we alle juiste trends volgen op het gebied van mode. Met onze webshop willen wij het u gemakkelijk maken om ons assortiment te bekijken of om uw favoriete item(s) te bestellen. De kwaliteit en persoonlijke service die wij in de winkel bieden, staan ook in onze webshop centraal. Wij staan altijd klaar voor uw vragen en/of opmerkingen. Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Onze winkels in het centrum en 200 meter van de kust

De winkels zijn midden in het hart van de winkelstraat gevestigd en 200 meter verwijderd van de kust! U kunt onder het genot van een lekkere kop koffie onze uitgebreide collectie bekijken en shoppen. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste tips en trends? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media.  

Graag tot ziens in Noordwijk aan Zee!

Met vriendelijke groet,
Team Ben Borst

Ben Borst Casual Wear

Ben Borst Men's Fashion

Ben jij op de hoogte?