Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt al je aangekochte artikelen tot 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen (mits ongedragen , onbeschadigd, in de originele verpakking en met originele labels) en voorzien van ons retourformulier. Het terugsturen in een niet-originele verpakking(en) kan voor beide partijen leiden tot waardevermindering. Zitten er beschadigingen of vlekken op het product, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. 

Aanhoudende retours
Ben Borst hanteert een flexibel retourbeleid om jouw online winkelervaring bij ons zo goed mogelijk te maken. Wel houden wij het aantal retours bij per klant en aanhoudende retours die in strijd zijn met onze voorwaarden. Deze worden genoteerd en kunnen mogelijk leiden tot het weigeren van toekomstige bestellingen of in het uiterste geval tot het sluiten van je account. 

Laten we de kleding met zorg behandelen 
Je bestelling wordt door ons met veel zorg en aandacht ingepakt en verstuurd. Ben je niet content met je keuze en wil je je bestelling retourneren, behandel de items dan met net zo veel aandacht als wij doen. Voorkom vlekken, extreme kreukels en beschadigingen bij het passen en terugsturen. Zo zorgen we er samen voor dat iemand anders alsnog blij wordt van het item. 


Je kunt je retourzending op eigen kosten versturen naar:

Ben Borst Casual Wear
Hoofdstraat 83
2202EV Noordwijk
Nederland

Om onze service constant te blijven verbeteren, stellen wij het op prijs als je de reden van je retour wilt vermelden op het retourformulier.

Kan ik een artikel ruilen?
Wil je een artikel ruilen voor een vervangend artikel of voor hetzelfde artikel in een andere kleur en maat? Vul dan het bestelnummer, het gewenste artikel en de maat/kleur van het artikel in op het retourformulier.

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.


Ik heb een klacht
Wanneer een artikel niet naar wens is, of je een klacht hebt over iets anders, staan wij je graag te woord. Je kunt ons benaderen via onderstaande gegevens:

  • Telefonisch zijn wij bereikbaar op 071-362 2535
  • Je kunt een e-mail sturen naar contact@benborst.nl
  • Via WhatsApp zijn wij te bereiken op: 06-38480689
  • Of stuur ons een bericht via onze social media kanalen


Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.