Betalen

Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op een gemakkelijke wijze kunt afronden, bieden wij u onderstaande betaalmethodes aan:

Ideal
Heeft u toegang tot internetbankieren bij uw eigen bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDeal, de makkelijkste manier om online te betalen. Ideal wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Creditcard
Wij accepteren Visa en Mastercard. Als u kiest voor betalen met uw Visa of Mastercard, dan wordt u aan het eind van het besteltraject doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van Buckaroo Online Payment Services. Hier kunt u uw creditcardnummer, veiligheidscode en vervaldatum invoeren. Binnen enkele klikken is uw order afgerond en zullen wij de bestelling in behandeling nemen.

Alle creditcardbetalingen die bij Benborst.nl worden gedaan, lopen via Buckaroo Online Payment Services. Alle transacties worden dan ook gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Buckaroo Online Payment Services maakt hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptie technologieën, zodat uw privacy voor 100% gewaarborgd is en blijft. Wij zullen dan ook nooit de beschikking krijgen over of het inzicht krijgen in uw creditcardgegevens. Er wordt rechtstreeks met de creditcardmaatschappij gecommuniceerd. Creditcardnummers worden constant gecontroleerd door de creditcardmaatschappij en gecheckt met een zwarte lijst.

Apple Pay
Apple Pay is veiliger dan een plastic creditcard, betaalkaart of prepaidkaart. Voor elke transactie op een Iphone, Ipad of Mac moet u uw identiteit verifiëren met Face ID, Touch ID of uw toegangscode. De Apple Watch is beveiligd met een toegangscode die niemand anders kent. Deze moet worden ingevoerd wanneer u de Apple Watch om doet en wanneer u met Apple Pay betaalt. Het kaartnummer en uw identiteit worden niet gedeeld met de verkoper en het werkelijke kaartnummer wordt noch op uw apparaat noch op de Apple servers bewaard. Wanneer u in winkels betaald, versturen Apple en uw apparaat het werkelijke kaartnummer niet naar de verkopers. Wanneer u in apps en online in Safari betaalt, ontvangt de verkoper alleen de door u geautoriseerde gegevens zoals de naam, het e-mailadres, het factuuradres en het verzendadres om de bestelling uit te kunnen voeren. Apple Pay bewaart gegevens van de 


Paypal
Via PayPal betaalt u de bestelling wereldwijd met uw creditcard. U dient hiervoor een PayPal-account aan te maken of reeds te bezitten bij PayPal. Bij het plaatsen van de bestelling, geeft u aan dat u met PayPal wilt betalen. Vervolgens wordt u naar de website van PayPal geleid om uw betaling te voltooien. Heeft u nog geen PayPal-account, dan wordt die voor u aangemaakt. Op de site van PayPal kunt u opgeven of u de PayPal-betaling wilt verrichten met uw PayPal-saldo of met uw creditcard, waarna u de betaling verzendt. Het bedrag wordt van uw rekening afgeschreven en Ben Borst wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt dan ook direct in behandeling genomen


Bankcontact / MR Cash  (voor België)                                                                                                                                
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA bank en VDK spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten. Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierde kunt u direct gebruikmaken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Fashion Cheque
Fashion Cheque is de algemene mode cadeaukaart van Nederland waarmee u op een persoonlijke, leuke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Het bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Zowel in de winkel als online is de Fashion Cheque te verzilveren.