In Gold We Trust
Bij Ben Borst
De heren collectie van In Gold We Trust bestond voornamelijk uit hoodies, sweaters en T-shirts, maar is de laatste jaren aangevuld met jassen, shorts en truien. Bekijk de collectie van IGWT bij Ben Borst online.

In Gold We Trust

0 artikelen
Sorteren op
Helaas zijn er (nog) geen producten aanwezig in deze groep.
 

In Gold We Trust heren collectie 

In Gold We Trust is een kledingmerk dat onderdeel is van Franzel Amsterdam. Oprichters en broers Eric en Victor Franzel zijn in 2012 gestart met een Fashion Week show met als thema ‘De Gouden Eeuw’. Binnen één week waren alle items die zij voor deze show hadden gemaakt, uitverkocht. Zij zijn toen ook met andere thema’s aan de slag gegaan, maar de In Gold We Trust collectie sprong er bovenuit. Na vier jaar besloten zij dan ook om van In Gold We Trust een eigen merk te maken. De naam is afgeleid van de Gouden Eeuw, waarin de creativiteit, durf en ondernemingszin van Nederlanders centraal stonden en zij daarmee de wereld rondgingen.

Coole, Trendy ontwerpen

De collectie van In Gold We Trust bestond voornamelijk uit hoodies, sweaters en T-shirts maar is de laatste jaren aangevuld met jassen, zwemshorts en shorts. De coole, trendy ontwerpen worden gevoed door muziek en hiphop in het bijzonder. Als resultaat zien we dat het merk vele artiesten aantrekt, wat tot een enorme populariteit bij het grote publiek heeft geleid.

Ben jij al op de hoogte?