Jacob Cohen jeans zijn voor alle gelegenheden

05 december 2018
Jacob Cohen jeans zijn voor alle gelegenheden

Jeans zijn sinds het ontstaan van de spijkerboek in 1873 nog steeds enorm populair. Beter gezegd, jeans zijn zelfs het meest populaire kledingstuk aller tijden! Spijkerbroeken hebben zich met name de laatste 30 jaar enorm doorontwikkeld en dit heeft geresulteerd in verschillende soorten jeans zodat je altijd wel een broek kan vinden die bij je past.

De beste jeans ter wereld

De ontwikkeling van jeans heeft Tato Bardelle zo geïnspireerd dat hij in 1985 Jacob Cohen oprichtte. Uitgangspunt van Tato was het ontwikkelen van de beste jeans ter wereld. Denim jeans van topkwaliteit waarbij duurzaamheid centraal staat. Ook jeans die elegantie uitstralen en ook zo comfortabel zitten dat je ze altijd wil dragen. Bij elke gelegenheid.

Jacob Cohen jeans J613 J620 J622

Wat maakt de Jacob Cohen jeans nu uniek?

Kwaliteit is een keuze, een keuze die in het DNA zit van het bedrijf. De jeans zijn daar een mooi voorbeeld van. Wat te denken van denim van Kurabo, een hoogwaardige denim stof die zorgt voor optimaal comfort en een heerlijke pasvorm. De jeans ondergaan verschillende wassingen waarbij de stof na elke spoelbeurt geborsteld en geperst wordt. De kracht van de jeans zit verder in de details. Sterke zakken, zilveren knopen en serling zilveren klinknagels. Het resulteert in een modieuze broek van luxe denim die heerlijk draagt en een geweldige uitstraling heeft.

Jacob Cohen Jeans
 

De jeans modellen van Jacob Cohen

Voor ieder persoon is er een Jacob Cohen broek die past. Een jeans die precies aansluit bij jouw lijf en jouw pasvorm. Zo heeft Jacob Cohen de volgende modellen:

  • Jacob Cohen 613, een model dat opvalt door een slim fit pasvorm en een low waist taille.
  • Jacob Cohen 620, een model dat bekend staat als de regular fit met een normale taillehoogte. Broeken die een aangename en relaxte pasvorm hebben.
  • Jacob Cohen 622, broeken met een lagere taille en een slim fit pasvorm.
  • Jacob Cohen 688, broeken met een hogere taille, slim fit. Gericht op de sportieve, zakelijke man.
  • Jacob Cohen 696, skinny jeans voor de modieuze man. Jeans die mooi om je benen zitten!

Bij ons vindt je de J613, J620 J622 en de J696 modellen in maten 31 tot en met 40. Shop jouw Jacob Cohen Jeans online of kom langs in onze winkels in Noordwijk aan zee. 
 

Ben jij op de hoogte?