Jacob Cohën Jeans

07 februari 2018
Jacob Cohën Jeans

Ook al werd het Italiaanse label Jacob Cohën opgericht in 1985, het label werd pas écht een succes vanaf 2003. Luxe werd vanaf toen het uitgangspunt. En dat zie je, van de juiste tint tot aan comfy pasvormen. Draag je nu een slim fit, een low waist of een regular fit, die van Cohën is zo verfijnd als denim maar kan zijn. Het concept van Jacob Cohën is dus simpel: luxe broeken. Niet alleen moeten deze perfect zitten, óók moeten ze prachtig afgewerkt worden.

Ander weetje: de verschillende behandelingen die denim ondergaat, zoals wassingen, om jeans levendiger en unieker maken, zijn bij Jacob Cohën vrijwel allemaal tot stand gekomen zonder chemische middelen. Afgewerkt met een label van paardenhaar, verzilverde knopen, kettingsteek langs de naad en een zakdoek als extra in de zak. De kwaliteit zorgt voor een geweldige pasvorm. Het Kurabo denim uit Japan zorgt ervoor dat de broeken door de stretch steeds prettiger gaan zitten naarmate ze meer worden gedragen! Made in Italy!

De modellen die wij het meest verkopen zijn, Model J622 (iets slanker gesneden model)en Model J620. Bekijk de gehele collectie bij ons in de winkels of online www.benborst/jacob-cohen.nl 

Ben jij op de hoogte?