De oprichters van Ben Borst

14 maart 2019
De oprichters van Ben Borst

De Oprichters van Ben Borst Men's Fashion en Ben Borst Casual Wear, Ben en Hanneke Borst. 


Hoofdstraat 73 wordt Hoofdstraat 81

Vanaf half april zitten onze twee herenmodezaken Ben Borst weer naast elkaar. De Men’s Fashion winkel in de Hoofdstraat 73 verhuist naar nummer 81, naast de Casual Wear winkel op nummer 83. Onze winkels worden via een doorgang met elkaar verbonden.

De collecties van beide winkels liggen in elkaars verlengde.  Wanneer we naast elkaar zitten, wordt het voor u als klant gemakkelijker om kledingstukken met elkaar te vergelijken. Voordeel is ook dat we meer ruimte krijgen, waardoor we onze collecties nog overzichtelijker kunnen presenteren. Èn het is natuurlijk mooi dat we straks alles onder één dak hebben. Medio april is de verhuizing naar verwachting voltooid.

De oprichters van Ben Borst

Oprichter Ben Borst doet stapje terug

Na bijna 25 jaar doen oprichter Ben Borst en zijn vrouw Hanneke een stapje terug om meer te kunnen genieten van hun vrije tijd. “In totaal werkt Ben al meer dan vijftig jaar in het modevak,” zeggen Johan en Bernard Borst over hun vader. Want voordat Ben Borst in 1995 zijn eigen zaak begon in de Noordwijkse Hoofdstraat, was hij ook al elders werkzaam in de modebranche.

“Ook onze moeder werkt al jaren mee in de winkel. Dan mag je het nu wel wat rustiger aan gaan doen,” vertellen Johan en Bernard niet zonder trots.

Maar ze zullen niet uit beeld raken, verzekeren Johan en Bernard. Moeder Hanneke blijft op zaterdag aanwezig in de winkel en ook vader Ben zal nog regelmatig zijn gezicht laten zien. “Zij hebben met vaste klanten uit de omgeving en met regelmatig terugkerende toeristen en dagjesmensen een persoonlijke band opgebouwd. Het is geen werk meer, maar een manier van leven. Dat kun en wil je niet zomaar loslaten.”

Ben jij op de hoogte?