• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending!
RSS

Blog berichten van '2017' 'oktober'

New Brand - Daily Paper

Daily-Paper

Opgericht in 2010, is het merk Daily Paper, een Amsterdams fashion label. Geïnspireerd door de oprichter van het eigen Afrikaanse erfgoed. Het label wordt beïnvloed door verschillende Afrikaanse culturen en staat bekend om het moderne design met een uniek en ruig karakter, ook wel Street-Wear genoemd. 

De producten zijn gemaakt uit passie voor individualiteit en persoonlijke stijl. Het label staat voor kwaliteit, fijne detaillering en grote prints.

 Daily-Paper-SweatDaily-Paper-shirt

 

Jacob Cohën Jeans

Ook al werd het Italiaanse label Jacob Cohën opgericht in 1985, het label werd pas écht een succes vanaf 2003. Luxe werd vanaf toen het uitgangspunt. En dat zie je, van de juiste tint tot aan comfy pasvormen. Draag je nu een slim fit, een low waist of een regular fit, die van Cohën is zo verfijnd als denim maar kan zijn. Het concept van Jacob Cohën is dus simpel: luxe broeken. Niet alleen moeten deze perfect zitten, óók moeten ze prachtig afgewerkt worden.

Ander weetje: de verschillende behandelingen die denim ondergaat, zoals wassingen, om jeans levendiger en unieker maken, zijn bij Jacob Cohën vrijwel allemaal tot stand gekomen zonder chemische middelen. Afgewerkt met een label van paardenhaar, verzilverde knopen, kettingsteek langs de naad en een zakdoek als extra in de zak. De kwaliteit zorgt voor een geweldige pasvorm. Het Kurabo denim uit Japan zorgt ervoor dat de broeken door de stretch steeds prettiger gaan zitten naarmate ze meer worden gedragen! Made in Italy!

De modellen die wij het meest verkopen zijn, Model J622 (iets slanker gesneden model)en Model J620. Bekijk de gehele collectie bij ons in de winkels of online www.benborst/jacob-cohen.nl 

Trotse kledingsponsor Rijnsburgse Boys

Sinds dit seizoen zijn we trotse kledingsponsor van Rijnsburgse Boys. 

Kledingsponsor RBB

Stone Island Ghost Project

Stone Island Ghost Project artikelen zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn helemaal monochroom. Zelfs de badge van Stone Island is gemaakt in een speciaal monochromatische versie en gemengd met het kledingstuk. De sweaters zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, groen en grijs. Kom naar onze winkel om de collectie te bekijken of kijk online.  

      StoneIsland-ghost

Stone Island Ghost Project Promofilm

StoneIsland-Ghostproject