• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending!
RSS

Blog berichten van '2016' 'maart'

De Jott jassen combineren comfort, stijl én kunnen het hele jaar worden gedragen

Als je op zoek bent naar een hippe, comfortabele jas die je het hele jaar kunt dragen dan biedt Jott (Just over the Top) je een geweldige collectie.

De Jott jassen collectie geeft je een ruimte keuze aan kleuren en designs. De jassen bestaan uit circa 210 gram ganzendons en wegen bijna niets! Met behulp van het meegeleverde bijpassende opbergzakje kan je het jack altijd makkelijk meenemen én opbergen.

Jott 2016 collectie

Een jas die je altijd meeneemt, ongeacht het weer, en waarmee je dus altijd uit de voeten kunt. Dat is Jott, jouw jack!

In onze winkels in Noordwijk hebben we een mooie collectie met verschillende designs en kleuren. Natuurlijk kun je ook terecht op onze webshop: https://www.benborst.nl/jott


Ben Borst
Hoofdstraat 71
2202 EV Noordwijk aan Zee
071 - 3622535

 

Het ultieme poloshirt is natuurlijk van Polo Ralph Lauren

We hebben de polo’s van Ralph Lauren voor de zomer van 2016 net binnen gekregen en bij het uitpakken bekruipt de gedachte ons van waar komt het woord poloshirt eigenlijk vandaan? Natuurlijk van Ralph Lauren, zij ontworpen het shirt met de omgeslagen kragen wat werd gedragen door de jockey op het paard.

Het ultieme poloshirt is van Ralph Lauren

Vandaag de dag zijn er talloze merken die poloshirts in hun assortiment hebben en terecht natuurlijk want het is chique en casual tegelijkertijd! Toch, als wij het hebben over hét poloshirt denken we eigenlijk direct aan Ralph Lauren. Misschien omdat je de uitvinder van een idee of product simpelweg niet vergeet.

De nieuwe zomercollectie poloshirts van Ralph Lauren voor 2016 zijn er in wel 17 levendige kleuren waarbij elk type shirt een eigen stijl heeft. Het zijn shirts waar de kwaliteit en het vakmanschap vanaf spat. Denk alleen maar even aan de 982 steken die nodig zijn om het originele pony logo op het shirt te naaien.

De poloshirts van Ralph Lauren zomer 2016

De nieuwe polo shirts kan je direct online bewonderen in onze webshop en natuurlijk in onze winkels in Noordwijk (7 dagen per week geopend).