• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending!
RSS

Blog

Magazine Spring/ Summer 2018

Ben Borst magazine 2018

Neem eens een kijkje in ons nieuwe Spring/ Summer 2018 interactieve magazine !!

(klik op de afbeelding)

New Brand - Mason Garments

Mason Garments 

Een mix tussen exclusiviteit en toegankelijkheid. Een high-end sneaker voor een betaalbare prijs, gemaakt in Italië van het allermooiste leer. Dat was het uitgangspunt van de makers van Mason Garments toen zij in 2011 deze Amsterdamse schoenenlijn begonnen.

Zoals de, van oorsprong Nederlandse ontwerpers en founders zelf zeggen, draag deze sneaker met minimalistische kledingstukken.

Mason_Garments      Mason_Garments

Nieuwe voorjaars - zomercollectie 2018 binnen

Nieuwe collectie Voorjaar/ zomer 2018 

Bij ons in de winkels ligt al weer volop nieuwe collectie waaronder een zeer uitgebreid assortiment van Stone Island. 

Ben je nieuwsgierig check onze onlineshop of kom langs in onze winkels. 

In onderstaande video een korte impressie van de nieuwe Stone Island SS '018 collectie 

 

StoneIsland-video2018

22, 23 en 24 december 2017

Kerst Ben Borst

Artikel in vakblad Binnenwerk

Artikel in Vakblad 'Binnenwerk'

Een leuk artikel over onze nieuwe winkel in het vakblad Binnenwerk van DecoLegno in samen werking met Frederiks Interieurs

 

(Klik op de afbeelding om het artikel te kunnen lezen.)

Ben Borst

Franzel Amsterdam - In Gold We Trust

FranzelAmsterdam-InGoldWeTrust

Het begon allemaal een paar decennia geleden, een kleine jongen met de naam Eric Franzel die het starten van een eigen label gebruikte om te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Om hem te helpen omgaan met de werkelijkheid, vond zijn moeder het een goed idee om hem aan te melden bij een sportclub. Eric koos voor een sport die de beste outfits en sneakers had. Hij ging naar honkbal en voetbal en aan uiteindelijk koos hij voor de sport met de beste outfit.

Pas na een paar jaar besefte Eric dat mode en creatie kunnen worden gebruikt om een plaats te vinden in de samenleving, dit resulteerde in het starten van zijn eigen t-shirt collectie die hij airbrushte en verkocht aan de jongens in de buurt. Het maken van kleding moest evolueren en daarom schreef hij zich in bij de modevak School, waar hij patronen leerde tekenen.

Na 4 jaar kreeg Eric een baan, het adviseren en ontwerpen van merken op het gebied van productie en styling.
Uiteindelijk vond hij dit werk een beetje saai worden en daaruit is het label Franzel Amsterdam geboren. Een label dat begon met de drang om te maken.

Franzel Amsterdam combineert klassiek met hedendaagse kleding. Het zit hem met name in de details. Het label richt zich op vorm en constructie, het wordt gemaakt voor mensen met een liefde voor niewue avonturen, design, muziek en creativiteit. 

Franzel Amsterdam is al gedragen door nationale èn internationale beroemdheden zoals Mr. Probz, Timor Steffens, Firebeatz, Sunnery James & Ryan Marciano, Mr. Polska, Je Broer, Chris Brown, enzovoort. 

Check de eerste levering op https://www.benborst.nl/in-gold-we-trust

New Brand - Daily Paper

Daily-Paper

Opgericht in 2010, is het merk Daily Paper, een Amsterdams fashion label. Geïnspireerd door de oprichter van het eigen Afrikaanse erfgoed. Het label wordt beïnvloed door verschillende Afrikaanse culturen en staat bekend om het moderne design met een uniek en ruig karakter, ook wel Street-Wear genoemd. 

De producten zijn gemaakt uit passie voor individualiteit en persoonlijke stijl. Het label staat voor kwaliteit, fijne detaillering en grote prints.

 Daily-Paper-SweatDaily-Paper-shirt

 

Jacob Cohën Jeans

Ook al werd het Italiaanse label Jacob Cohën opgericht in 1985, het label werd pas écht een succes vanaf 2003. Luxe werd vanaf toen het uitgangspunt. En dat zie je, van de juiste tint tot aan comfy pasvormen. Draag je nu een slim fit, een low waist of een regular fit, die van Cohën is zo verfijnd als denim maar kan zijn. Het concept van Jacob Cohën is dus simpel: luxe broeken. Niet alleen moeten deze perfect zitten, óók moeten ze prachtig afgewerkt worden.

Ander weetje: de verschillende behandelingen die denim ondergaat, zoals wassingen, om jeans levendiger en unieker maken, zijn bij Jacob Cohën vrijwel allemaal tot stand gekomen zonder chemische middelen. Afgewerkt met een label van paardenhaar, verzilverde knopen, kettingsteek langs de naad en een zakdoek als extra in de zak. De kwaliteit zorgt voor een geweldige pasvorm. Het Kurabo denim uit Japan zorgt ervoor dat de broeken door de stretch steeds prettiger gaan zitten naarmate ze meer worden gedragen! Made in Italy!

De modellen die wij het meest verkopen zijn, Model J622 (iets slanker gesneden model)en Model J620. Bekijk de gehele collectie bij ons in de winkels of online www.benborst/jacob-cohen.nl 

Trotse kledingsponsor Rijnsburgse Boys

Sinds dit seizoen zijn we trotse kledingsponsor van Rijnsburgse Boys. 

Kledingsponsor RBB

Stone Island Ghost Project

Stone Island Ghost Project artikelen zijn gebaseerd op het concept van camouflage en zijn helemaal monochroom. Zelfs de badge van Stone Island is gemaakt in een speciaal monochromatische versie en gemengd met het kledingstuk. De sweaters zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, groen en grijs. Kom naar onze winkel om de collectie te bekijken of kijk online.  

      StoneIsland-ghost